Indien u vragen hebt of een reservatie wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact Onze catalogus

SKIN DEFENSE CREAM + POST EXPOSURE BALM + LIPSTICK

Productgegevens

De skin defense DNA protective cream voorkomt schade aan het DNA van de cellen om zo vroegtijdige huidveroudering, huidirritatie en huidontstekingen te voorkomen. Zowel pollutie als schade door de zon leiden tot vroegtijdige huidveroudering. UVA- en UVB-stralen dringen de huid binnen en bereiken direct de cellen en hun DNA.

De skin defense DNA recovering balm is een frisse, niet-vette en snel absorberende balm bevat mint-extract, dit zorgt voor een direct verkoelend effect, zo wordt de huid verfrist en gekalmeerd na het zonnen. Herstelt de natuurlijke vochtbalans van de door de zon gestreste huid en helpt het vervellen van de huid vertragen.

De skin defense DNA emergency lipstick SPF 30 is een parfum- en parabenenvrije stick die uitdroging voorkomt. Speciaal ontwikkeld voor zonnige, koude en winderige omstandigheden, helpt deze stick je lippen te beschermen tegen de zon en zorgt het voor een intense hydratatie.


Categorie Skin defence DNA
€ 162,40
incl 21% BTW