Indien u vragen hebt of een reservatie wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact Onze catalogus

Anemone behandelingen

Je verdient het!

Sit back, relax en glow… Schoonheidssalon AnemonE is je favoriete adres voor handverzorging, voetverzorging, maquillage, gezichtsbehandelingen, epilaties en permanente make-up. Trakteer jezelf (en/of iemand anders) op een verwenmomentje!

Behandelingen op ieders maat

We zijn allemaal verschillend, hebben allemaal andere noden en wensen en hechten allemaal op een andere manier belang aan schoonheid en verwennerij. Bij schoonheidssalon AnemonE stap je binnen in een wereld van ontspanning, van schitteren en van stralen… en dit alles op een natuurlijke manier.

Boek je verwenmoment en straal!

Heb je nog vragen, wil je graag een afspraak maken? Contacteer me gerust. Ik kijk uit naar jouw bericht!

Onze Diensten

HANDVERZORGING

HANDVERZORGING

Een manicure met nagellak of gellak in een prachtige kleur? Of een op en top verwenmanicure, inclusief manicure, peeling, handmassage en crème?
VOETVERZORGING

VOETVERZORGING

Met mooie voeten kom je overal. Een pedicure, al dan niet met nagellak of gellak of een verwenpedicure, met pedicure, peeling, voetmassage en voetbad doen je op wolkjes lopen en fan worden van sandalen, peep-toes en deze voetverzorging.
GEZICHTSBEHANDELINGEN

GEZICHTSBEHANDELINGEN

AnemonE brengt gezichtsverzorging naar een hoger niveau met specifieke gezichtsbehandelingen die je op het lijf geschreven zijn.
MAQUILLAGE

MAQUILLAGE

Heb je iets te vieren? Ga je naar een feest of een event en wil je er piekfijn uitzien? AnemonE in Sint-Katelijne-Waver is dé maquillagespecialist die je laat schitteren als nooit tevoren.
PERMANENTE MAKE-UP

PERMANENTE MAKE-UP

Perfect gemaquilleerd ontwaken? Dan is permanente make-up een godsgeschenk. Zo hoef je niet langer dag in dag uit aan de slag met mascara, oogschaduw...
ONTHARING EN EPILATIE

ONTHARING EN EPILATIE

Maak komaf met ongewenst haar op benen, armen, oksels, rug, borst of bikinilijn. Een bezoekje aan AnemonE voor een ontharing is geen to do, maar eerder verwennerij.
MASSAGE EN VOETREFLEXOLOGIE

MASSAGE EN VOETREFLEXOLOGIE

Jezelf even helemaal in de watten laten leggen? Dat kan met een massage. Onze massagespecialiste stelt jou helemaal centraal en heeft oog voor jouw klachten en noden.
VOETREFLEXOLOGIE

VOETREFLEXOLOGIE

Verlos jezelf van aanslepende kwaaltjes met voetreflexiologie. Deze behandeling is niet direct ontspannend maar 'pitst' op de belaste drukpunten, maar verhelpt klachten en ontspant achteraf