Indien u vragen hebt of een reservatie wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact Onze catalogus

VOETVERZORGING

Met mooie voeten kom je overal. Een pedicure, al dan niet met nagellak of gellak of een verwenpedicure, met pedicure, peeling, voetmassage en voetbad doen je op wolkjes lopen en fan worden van sandalen, peep-toes en deze voetverzorging.

Pedicure voor mooie en goed aanvoelende voeten

Laat je voeten verzorgen en geniet van een streelzacht gevoel. Maak komaf met pijnlijke of onverzorgde voeten. We knippen de nagels van je voeten en vijlen ze bij, zodat ze er niet alleen mooi uitzien, maar ook nog eens goed voelen. Verder behandelen we alle ongemakken: eelt, likdoorns, ingegroeide nagels, kalk- en schimmelnagels… 

Om de voetverzorging helemaal af te maken verwennen we je graag met een deugddoende voetmassage.

Pedicure met nagellak of gellak

Uiteraard is ook een pedicure in combinatie met nagellak of gellak een mogelijkheid. 

Naast zachte goed verzorgde voeten  en gezonde nagels schitter je nog extra door een mooi kleurtje op je nagels. Zet je sandalen al maar klaar!

Zorg nu voor je voeten

Je voeten zijn belangrijk. Ze brengen je immers de hele dag waar je wil zijn. Ze dragen de hele dag jouw lichaam. Verzorgd ze goed!

Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak maken voor een pedicure (met of zonder nagellak) in Sint-Katelijne-Waver? Neem dan snel contact met je op. Ik sta klaar om jouw voeten te verwennen!

Onze prijslijst