Indien u vragen hebt of een reservatie wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact Onze catalogus

Natural white toothpaste

Wat is het?

Tandpasta verrijkt met limoensmaak, 100% veganistisch, glutenvrij en ontwikkeld voor het effectief reinigen van tanden en tandvlees. Wij gebruiken geen schadelijke ingrediënten als SLS en fluoride. Als alternatief voor fluoride gebruiken we hydroxyapatiet, een lichaamseigen mineraal waaruit onze tanden zijn opgebouwd. Dit zorgt voor een helder, sterker en gladder tandoppervlak. Organische kokosolie werkt als een natuurlijke ‘reiniger’ en maakt de tanden witter. Ook veilig voor de allerkleinsten!

Je ontvangt bij dit product de eco conscious bamboo brush t.w.v. € 4,50 gratis!

Wat doet het?

De volledig natuurlijke samenstelling zorgt voor een antibacteriële werking, versterkt uw tanden, gaat tandbederf tegen en voorkomt ontstoken tandvlees. Geeft uw mond urenlang een fris gevoel.

Bevat:
- Aloë vera. Dit helpt cariës (gaatjes) voorkomen, vermindert plaque en voorkomt een droge mond.
- Biologische kokosolie (fair trade). Dit helpt cariës (gaatjes) voorkomen en ‘bleekt’ tanden op een natuurlijke manier.
- Korreltjes van rijstzetmeel. Deze reinigen en polijsten op een natuurlijke wijze uw tanden.
- Japanse matcha-thee. Dit vertraagt de activiteit van schadelijke bacteriën, de veroorzakers van tandbederf.
- Hydroxyapatiet, een biologische ‘witmaker’. Dit is het belangrijkste mineraal waaruit ons tandglazuur, ons tandbeen en ons botweefsel zijn opgebouwd. Om die reden is het in staat om zich, op een natuurlijke wijze, te hechten aan ons tandglazuur. Hierdoor vermindert de gevoeligheid van de tanden en wordt het tandoppervlak gladder. Het resultaat is een witte, heldere glimlach en een sterker, gladder tandoppervlak, met minder kans op gevoelige tanden in de toekomst.

Gebruiksaanwijzing

Breng minimaal 2,5 cm van de pasta aan op een zachte tandenborstel. Poets uw tanden twee keer per dag - minstens 2 minuten, grondig en spoel daarna met super foodies organic mouthwash.

Extra

100% vegan, fluoride-, SLS-, parabenen- en glutenvrij.


Categorie Dental care