Indien u vragen hebt of een reservatie wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact Onze catalogus

Saveguard protective shield SPF30 50ml

Wat is het?

Een volledig beschermende en hydraterende emulsie met een zonbeschermingsfactor (SPF) 30 voor een complete bescherming van alle huidcondities. Dankzij een parfumvrije samenstelling is het product bijzonder geschikt voor gevoelige huidcondities.

Wat doet het?

Beschermt en hydrateert de huid zonder een witte waas achter te laten. Natuurlijke zonnefilters uit druiven en tomaat bieden complete bescherming tegen uv-A- en uv-B stralen en andere schadelijke invloeden vanuit de omgeving, zoals smog en nicotine. Voorkomt hierdoor vroegtijdige huidveroudering. Karitéboter en babassu-olie zorgen ervoor dat dit product gebruikt kan worden voor de meest gevoelige huidcondities.

Gebruiksaanwijzing
Dagelijks in de gewenste hoeveelheid aanbrengen op een gereinigd gezicht en lichaam. Kan het beste over de gewenste Oolaboo-dagverzorging aangebracht worden. Inmasseren tot het product volledig geabsorbeerd is.

Extra's
Dit product is 100% vegan, vrij van parfum, siliconen, parabenen, sulfaten (SLS/SLES) en minerale oliën.


Categorie Saveguard