Indien u vragen hebt of een reservatie wenst te plaatsen, kunt u ons steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Contact Onze catalogus

Instant Shimmer Tanning Lotion

Why Mii? - Onze Instant Shimmer Temporary Tanning Lotion is een absolute topper! Een egaliserende, afwasbare, bronskleurige gel voor gezicht en lichaam die meteen een zonovergoten gouden glans op de huid tovert die tot wel 24u blijft zitten. Bovendien legt het een lichte voile & zien je benen er meteen egaler uit. Dit product is waterproof en geeft niet af op je kleding.

De Seriously Smoothing Exfoliating Wipes zijn dubbelzijdige, exfoliërende doekjes die reinigende hazelnoot, rustgevende aloë vera en verzorgende allantoïne bevatten. De ene kant van de doekjes exfolieert de huid terwijl de andere kant de huid verzorgt. Gebruik de gestructureerde kant om voorzichtig het hele lichaam te scrubben, gebruik daarna de gladde kant om de huid perfect voor te bereiden op een kleurtje.

Tijdelijke promotie: Bestel nu de Instant Shimmer Tanning Lotion & ontvang de Seriously Smoothing Exfoliating Wipes volledig gratis!


Categorie Kisses by mii